Mercedes-Benzin ladattavat hybridit ja täyssähköautot

Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto

Vaikka vuosikymmenet vierivät ja voimanlähteet vaihtuvat, yksi asia on ja pysyy – Mercedes-Benz kulkee kehityksen kärjessä. Tänään se tarkoittaa Suomen laajinta ladattavien hybridien mallistoa. Tarjolla on peräti 21 mallia alkaen kompaktista ja etuvetoisesta A-sarjan ladattavasta hybridistä jolla ajaa esimerkiksi kaikki kaupunkimatkat – lähes 70 kilometriä – kokonaan sähköllä. Malliston toista ääripäätä edustaa puolestaan täyttä luksusta tarjoava iso SUV-luokan GLE ladattava hybridi.

Tutustu ladattaviin hybrideihin ja rakenna haluamastasi mallista juuri itsellesi sopiva lopputulos. Voit myös ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään, niin autamme sinua parhaan ratkaisun valinnassa

Täyssähköautot

Lataaminen

Auton voit ladata kotona helposti ja mukavasti Mercedes-Benz Wallbox -latausasemasta tai vakiovarusteisella latauskaapelilla tavallisesta kotitalouspistorasiasta. Liikenteessä ollessasi auto on ketterää ladata latausasemalla, jonka kasvavan verkon ansiosta lataaminen on helppoa ja joustavaa kaikkialla: kaupungissa, ostoskeskuksissa tai moottoriteiden pysähdyspaikoilla.