Uusi Sprinter. Sinulle tehty.

Vakiovarusteena kaikissa malleissa on
• MBUX-käyttöliittymä 7”- tai 10,25”-tuuman kosketusnäytöllä
• Mercedes PRO Connect – uusi digitaalinen liitettävyys ja ajokalustoratkaisu
• Eberspächer-lämmitin
• Ilmastointi

MBUX-multimediajärjestelmä.

MBUX-multimediajärjestelmä.

Mercedes-Benzin uusi MBUX-mediajärjestelmä löytyy nyt ensimmäistä kertaa myös pakettiautosta. Se toimii kosketusnäytön ja ratin monitoiminäppäinten avulla ja yhdistää kuljettajan tarvitsemiinsa digitaalisiin palveluihin helpommin kuin ikinä.

MBUX-multimediajärjestelmä on vakiona uudessa Sprinterissä (pois lukien ONE-malli) ja valittavissa 7" tai 10,25" kosketusnäytöllä. 

Yli 1700 erilaista mallivariaatiota.

Yli 1700 erilaista mallivariaatiota.

Koskaan aiemmin pakettiauto ei ole ollut niin monipuolisesti räätälöitävä kuin uusi Sprinter. Vetotavasta alkaen voit valita kaiken oman tarpeesi mukaan. Koon, varustelun, ohjaamon mukavuusvarusteet, kaiken. Kaikkiaan saatavana on yli 1700 eri mallivariaatiota.

Nyt Sprinter on saatavana myös etuvetoisena ja 9G-tronic-automaattivaihteistolla.

 

Vakiona Mercedes PRO.

Vakiona Mercedes PRO.

Uudessa Sprinterissä on vakiona uusi yhteyspalvelu- ja ajokalustopalvelukokonaisuus Mercedes PRO. 

Palvelu muodostaa yhteyden sinun, yrityksesi autojen ja ulkomaailman välille. Mercedes PRO:n avulla teet mm. digitaaliset ajopäiväkirjat, seuraat autojen sijaintia ja kommunikoit kuljettajien tai ajojärjestelijän kanssa reaaliajassa

Uusi Sprinter-umpipakettiautomallisto alk. 39 991,54 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €) CO₂-päästöillä 202 g/km. Uuden Sprinter-malliston CO₂-päästöt 178-233 g/km. Tarjouskampanja voimassa toistaiseksi ja koskee vain varastoautoja. Etu laskettu A3-mallin mukaan. Etu sisältää talvirenkaat vanteineen, seinien ja lattian vaneroinnin sekä Huolenpitosopimuksen kahdeksi vuodeksi. Huolenpitosopimus ajosuoritteella 30 tkm/vuosi. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan auto lisävarustein.